Acrylic pouring
Acryl gieten

Acryl gieten is een nieuwe rage in Nederland! Het is een heerlijke manier om te ontspannen en even alle stress van je af te gooien.  Iedereen kan het!

Bij acryl gieten is het keer op keer op een complete verrassing wat het resultaat wordt. Krijg dit keer grote cellen? Weinig cellen? Of misschien wel helemaal geen cellen? Hoe dan ook, het resultaat zal adembenemend zijn!

Acryl gieten is een vorm van abstracte kunst waarin je door middel van acrylverf en toegevoegde hulpstoffen de verf vloeibaar maakt. Zodra dit is gebeurd, kun je de verf gaan gieten. Het allerbelangrijkste en tevens het moeilijkste van acryl gieten is de kunst om de verf in de juiste verhouding te krijgen. Hiermee zorg je ervoor dat de kleuren mooi blijven, je geen putjes of scheuren krijgt en je daardoor mooi gevormde cellen kan vormen. Nu hoef jij je hier geen zorgen over te maken! Wij zorgen ervoor dat de verf die je gebruikt geschikt is voor acryl gieten.

Kortom: wil jij met iets unieks naar huis gaan? Wil jij lekker creatief zijn en ontspannen? Schrijf je dan snel in voor deze unieke workshop.

Workshop acryl gieten op doek 20×20
Vanaf € 55,- incl. materialen


Minimumaantal deelnemers: acht
Inclusief: koffie, thee en iets lekkers

In overleg is het ook mogelijk om iets anders te maken en de grootte van de groep te bespreken.

** Catering / high tea op maat mogelijk tegen meerprijs

Boek een unieke workshop met verf en penselen,
leuk voor een bedrijfsuitje of een vriendenclub.