• Afgelopen donderdag genoten van een workshop Acrylgieten. Ik ben helemaal geen creatieveling als het op schilderen en tekenen aankomt, maar dit was echt een soort toveren met kleur. Wat een prachtige resultaten bereik je met deze techniek. Dit alles onder de begeleiding van twee zeer leuke en enthousiaste workshopleiders. Echt een aanrader om een avondje iets totaal anders te doen met vriendinnen/vrienden of collega's

  Els
 • Ik wil jullie bedanken voor de inspirerende gezellige inspirerende workshop Acrylgieten. Koffie Thee en iets lekker erbij en 2 bevlogen vrouwen die vol passie voor dit vak ons meenamen in het proces. Stap voor stap ontsond een prachtig kunstwerk. Ik ben superblij¬† met het resultaat.

  Reina
 • Een super leuke workshop acrylgieten gevolgd bij zus & zo onder begeleiding van Marjolijn en Diana. De dames doen het erg leuk en zijn erg enthousiast. Dit alles onder het genot van een kopje thee of koffie met iets lekkers.

  Zelfs ik, ben absoluut niet creatief, vond het erg leuk en leerzaam. Het resultaat was geweldig!!!!
  Dames dank voor de leuke avond!!!!
  Rebecca
 • Zonder dat je creatief hoeft te zijn komt er altijd een verrassend mooi resultaat. Een ontspannen, vriendelijke en fijne manier van werken vanuit Zus&Zo. Er is ruimte voor vragen en hulp, maar ook voor eigen creativiteit. Thee koffie en iets lekkers in overvloed. ik voelde me welkom. Dank voor de leuke, verrassende en creatieve ervaring.

  Laura

Beleef een unieke workshop met verf en penselen. Leuk voor een bedrijfsuitje, vriendenclub of familiedag!