Het verhaal van Art Zus & Zo

Art Zus & Zo, het verhaal van een tweetal schoonzussen met dezelfde interesse en creativiteit. Diana en Marjolijn hebben hun krachten gebundeld en daaruit is Art Zus & Zo geboren. Wij hebben een ruime ervaring in lesgeven bij onder meer scholen, bedrijven, gehandicapten, groepen met cursisten en particulieren. Zowel Diana als Marjolijn hebben een opleiding gevolgd aan de Vrije Akademie de Leuwenburg te Amsterdam.

We zijn beiden enorm leergierig en diezelfde leergierigheid delen wij graag met jullie! Na tal van cursussen hebben we veel kennis opgedaan van verschillende schildertechnieken en werkwijzes. Zo is Marjolijn een intuïtief schilder geworden met een voorkeur naar de abstracte schilderkunst. Diana is meer figuratief en realistisch. Samen hét perfecte koppel om een leuke, creatieve workshop te geven!

De leukste schilderworkshops

Samen met jullie komen wij zeker tot een fantastisch kunstwerk! De workshop worden gegeven aan de Bernadettelaan 15 te Noordwijkerhout in een prachtig lichte, grote en mooie ruimte. Wij staan te popelen om de slag te gaan met jullie! Heb jij zelf een creatief idee? Laat het ons dan direct weten!

Ons motto is dat iedereen met een grote smile en een fantastisch kunstwerk de deur uitgaat!

De koffie en thee staan uiteraard met wat lekkers klaar. In overleg is een lunch, high tea of een borreltje met hapje mogelijk.

Beleef een unieke workshop met verf en penselen. Leuk voor een bedrijfsuitje, vriendenclub of familiedag!